Prins Ralf I Courage en Adjudant Jean Kostjens regeren euver Stein!

Prins Ralf I Courage en Adjudant Jean Kostjens regeren euver Stein!

Prins Ralf I Courage en Adjudant Jean Kostjens regeren euver Stein!
In ein bômvolle Grous is gisteraovend Prins Ralf I Courage oetgerope. De prins woort op spectaculaire wijze geprizzenteerd. Op ein grwoat sjerm drejde ein filmke wo-op de Steinder Bök in ein soort riejende krat Jupiler door Stein reeje op zeuk nao de nuuje prins. Einmaol s’aoves laat in ‘t duuster, woor hea gevonje, in de bös gelaaje en nao de Grous getransporteerd. De krat Jupiler, reej vervolgens nao bènne, door de gank ‘t podium op en kaom dwars door ‘t projectiesjerm de buun opgereje. Prins Ralf I waor in 1988 al jeugdprins bie de Steinder Bök (toen mit ees grwoate prins oudprins Cor I Gabriël). Prins Ralf weurt dit sezoen biegestange door ziene zwaoger en adjudant Jean Kostjens.

Geen reacties

Je reactie toevoegen

error: Content is protected !!
Spring naar toolbar