Jeugdprins Quin I Peters en Adjudant Nora Pepels oetgerope in Stein!

Jeugdprins Quin I Peters en Adjudant Nora Pepels oetgerope in Stein!

De Flierefluiter-middig waor mit dank aan deze fantastische Vastelaovesgroep ein grwoat succes! Mit ôngersteuning van Guy Paquay van de Steinder Revu waor ‘t programma bomvol verrassingen en woort de jeugd van Stein van minuut tot minuut bezig gehouwe. Goochelear Tim Slaats (bekènd van Holland got Talent) boeide de kènjer mit fantastische trucs. Klaop op de vuurpiel waor ein toverkis die van bènne in brand woort gestaoke wo-nao de jeugdprins en ziene adjudant oet de kis teveursjien kaome. Jeugdprins Quin I en zien gooj vriendin Nora Pepels prizzenteerde zich daonao op fantastische wieze aan ‘t grwoate publiek. Marleen Rutten brach de groep de buun op veur ein gezamenlijk optreaje. De Flierefluiters maakde op de veur hun bekènde maneer ein grwoat fjés, compleet mit Fabrizio, roetewisjers en skippyballen. Eine fantastische middig!

Geen reacties

Je reactie toevoegen

error: Content is protected !!
Spring naar toolbar